Aktiva i Gävleborg och Västernorrlands län, samarbetet med SP Fönster säkerställer kvaliten och säkerheten för dina fönster, dörrar, solskydd m.m.

Med Glasklart är det ingen förskottsbetalning, utan vi tar betalt först när arbetet är slutfört. Dessutom erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi gärna kommer med förslag angående ditt projekt.

Våra kunder består av privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar. Glasklart samarbetar dessutom med Wasa Kredit vad det gäller finansiering.

Innehar F-skattsedel.

Kvalitet rakt igenom

Vi samarbetar med branschens främsta varumärken och kan erbjuda den högsta kvaliten vad det gäller fasta fönster, vridfönster, sideswing, sidohängda fönster, dörrar, solskydd m.m. Glasklart levererar 100% kundnöjdhet med varje uppdrag.

Personlig service

Med en stark förankring på den lokala marknaden, Glasklart erbjuder en personlig service där vi arbetar nära kunden i varje led. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi gärna kommer med förslag angående ditt projekt.

Säkert och pålitligt

Vi sätter en ära i att genomföra varje uppdrag enligt kundens önskemål, och är noga med att städa ur och göra fint efter oss när vi är klara. Vi är stolta att kunna säga att vi har ett gott rykte på den lokala marknaden att vara noggranna och pålitliga.